Кабмін ухвалив ціну на електроенергію для населення з 1 серпня: до яких сум готуватися українцям

До яких сум у платіжках готуватися українцям

 

Український уряд прийняв рішення щодо вартості електроенергії для населення. Ціна на світло з 1 серпня залишиться без змін і становитиме 1,68 грн за кВт-год.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів 28 липня. Відповідне повідомлення з’явилося на сайті й фейсбук-сторінці Кабміну.

“Сьогодні Уряд ухвалив відповідну постанову, ціни на електроенергію для населення залишаються без змін. Уряд разом з усіма зацікавленими сторонами працює над збалансуванням ринку електроенергії”, — зазначив Денис Шмигаль.

За словами Дениса Шмигаля, зараз активно триває підготовка до опалювального сезону. Цьогоріч процес відбувається в нових умовах, адже відтепер тарифи на тепло та гарячу воду повністю встановлюють місцеві органи влади, додав прем’єр-міністр.
“Це важлива частина реформи децентралізації, адже такі новації підштовхують місцевих керівників більше не заплющувати очі на неефективність комунальних підприємств, надійність їх роботи та якість постачання послуг мешканцям відповідних громад”, — наголосив очільник Уряду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.