Температура опускалася до – 6. Трирічного хлопчика знайшли живим у лісі після 2 діб пошуків

Температура опускалася до – 6. Трирічного хлопчика знайшли живим у лісі після 2 діб пошуків.

В американському штаті Північна Кароліна трирічний хлопчик Кейсі Гетеуей грав у дворі будинку своєї бабусі з іншими дітьми, забіг в ліс і там заблукав. Дитину розшукували протягом двох днів. Температура за цей час опускалася до шести градусів морозу. Зрештою малюка вдалося знайти на маленькому острівці. Він промок і заплутався в колючих кущах. Рятувальникам довелося пробиратися по воді висотою по пояс, щоб дістатися до Кейсі, що плакав та кликав маму, пишуть “Факти”.

Хлопчик розповів, що майже весь цей час про нього дбав дикий ведмідь, якого він випадково зустрів у лісі. За словами хлопчика, звір його зігрівав і захищав.

«Він сказав, що два дні тусувався разом з ведмедем. Бог послав йому друга, щоб він був у безпеці … Дива трапляються », – написала в соцмережі тітка хлопчика. Деякі люди вважають, що ведмідь був уявним. Однак дитина, що вижила у мороз, наполягає на тому, що говорить правду. Це також пояснює, як він зміг вижити при такому холоді.

Дитину на всякий випадок госпіталізували. Стан його здоров’я був напрочуд добрим. У нього залишилося лише кілька подряпин.

Дитину шукали два дні 600 рятувальників та волонтерів. В останній день пошуку влада навіть закликала волонтерів лишитися вдома – температура сягнула -6 за Цельсієм, лив дощ та був сильний вітер.

В пoліції підозрюють, знайти не вдавалося раніше, бо хлопчик не сидів на місці і бігав по лісі.

Хоча доказів словам Кейсі немає, раніше аналогічні випадки вже були зафіксовані. Так, в 1955 році в штаті Монтана дворічна дівчинка також заблукала в лісі і провела там два дні, протягом яких її опікав ведмідь.

Читайте також  Два мільйони доларів за рятівний укол: маленькому тернополянину потрібна допомога (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.