На Прикарпатті визначили найкращі військові комісаріати

23 січня у Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті відбулось підведення підсумків службової діяльності військових комісаріатів області у 2018 році.

Військовий комісар Івано-Франківського обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук підсумував результати діяльності військових комісаріатів області у 2018 році, а також визначив завдання на наступний 2019 рік, інформує “Галка” з посиланням на Івано-Франківський обласний військовий комісаріат.

Як зазначив полковник Володимир Ярмошук, військові комісаріати області впорались із виконанням плану призову на строкову військову службу на 100 відсотків. Також були розглянуті питання виконання завдань щодо відбору та призову на військову службу за контрактом, організації та проведення заходів територіальної оборони в області.

За підсумками найкращими військовими комісаріатами Івано-Франківської області визнано Івано-Франківський міський та Надвірнянський районний військові комісаріати, друге місце посів Долинський об’єднаний міський військовий комісаріат, а третє – Тисменицький районний військовий комісаріат.

За відмінні показники у службовій діяльності були удостоєні перехідних кубків кращі військові комісаріати області, відділи Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

Загалом, протягом 2018 року комісаріати області виконали усі поставленні завдання в повному обсязі. За результатами службової діяльності в 2018 році полковника Володимира Ярмошука нагороджено відзнакою командувача Сухопутних військ Збройних Сил України «За службу».

«Усе це заслуга наших військових комісаріатів, дружніх колективів військових та державних службовців, які протягом усього року доклали максимум зусиль, вмінь та навичок для виконання визначених завдань», – зазначив Володимир Ярмошук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.