Савченко про погрози Захарченка в її бік: Він виглядає смішно

Савченко не хвилюють заяви ватажка “ДНР” Олександра Захарченко

The press conference of Verkhovna Rada deputy Nadiya Savchenko in Kyiv on May 27, 2016.
The press conference of Verkhovna Rada deputy Nadiya Savchenko in Kyiv on May 27, 2016.

Народний депутат від “Батьківщини” Надія Савченко вважає загрози ватажка терористичної організації “ДНР” Олександра Захарченко “нісенітницею” і не бачить сенсу реагувати на такі заяви. Про це вона повідомила в інтерв’ю ТСН.

“Якщо він сказав саме так, то я скажу, що він виглядає смішно. Це дурниця. Я б просто з ним посміялася. Навіть з ним посміялася. Якось на це реагувати я не бачу сенсу. Якщо б він тут стояв “тьопав”, я б реагувала. Мене це не хвилює”, – сказала Савченко.

Вона також висловила сумнів у тому, що Захарченко міг загрожувати їй.

“Мене лякає світ фейкової інформації. ЗМІ – це взагалі страшна річ. Я не можу сказати, що він сказав саме це і його слова не спотворили. Я не вірю, коли мені хтось каже, що нібито цей чоловік такий. Поки я не почую, як чоловік сказав, я не повірю”, – зазначила Савченко.

Раніше Олександр Захарченко повідомив, що не хоче вести прямий діалог з Надією Савченко в питанні обміну полоненими і заявив: “Якщо Савченко сюди приїде, відразу мій маленький рада: виходить на лінію фронту, ми її шлепнем, чесно. Щоб потім, коли нас будуть звинувачувати, що ми її вбили, не було так прикро”.

 

Джерело: http://ua.112.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: