Громадські активісти Канівщини та Івано-Франківщини домовилися про співпрацю

Канівські громадські активісти повернулися з чергового модуля проекту для громадських організацій LINKs, який реалізує в Україні Регіональний екологічний центр (м.Будапешт).

13267963_1200784223273456_514300206933079092_n

Про це інформує «Kanos» із посиланням на Facebook сторінку директора КП «Туристичний інформаційний центр міста Канева» Якова Прогнімака.

Модуль був присвячений темі організаційного розвитку та лідерству і проходив у Карпатах.

В рамках навчання, організатори зібрали представників 17-ти організацій, що виявили бажання до розбудови організаційних планів власних об’єднань та формування фундаменту для подальшої співпраці між організаціями.

Крім того, як повідомив Яков Прогнімак, для подальшої участі громадської організації «Фонд розвитку «Шевченків край», яку він представляє, у проекті LINKs, об’єднанням було укладено протокол про наміри – підготувати спільний проект між громадськими організаціями «Фонд розвитку «Шевченків край» та ГО «Родень» місто Канів (Черкаська обл.), «Центром публічних ініціатив» та екологічною організацією «Едельвейс» м.Косів (Івано-Франківська обл.) з робочою назвою «Канів – Косів: співпраця задля сталого розвитку громад малих міст України».

Зауважимо також, що на ряду з навчальними сесіями, учасники модулю мали нагоду поєднувати отримання нових знань з активним відпочинком.

Джерело: http://provce.ck.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: