Поліція візьме під контроль стихійний ринок з тваринами на Тичини

Спокійно проходити повз місцевий ринок із тваринами іванофранківчанка Галина Балюк віднедавна не може.

Від одного погляду на замкнутий у клітки «живий товар», зізнається, холод по тілу. А все тому, що сама стикнулася із махінаціями тутешніх продавців.

Кошеня відразу подружилося з іншими домашніми улюбленцями Галини. Однак, таким грайливим, як його ще встигли зафіксувати на фото, воно було недовго.

Сидіти склавши руки Галина не стала. Про неприємний інцидент розповіла у соцмережах. А там знайшла товаришів по нещастю.

У теплу пору тут – ніде яблуку впасти. А от взимку торгівців «пухнастими» на цьому ринку не так багато. Стояти на морозі – зась. Та одну жінку ми все ж зустріли. Свій товар вона надійно заховала у сумку із написом: «Дарую кошенят».

Помітивши відеокамеру, жінка похапцем почала збирати товар. Від хвилювання ненароком змінила «показання».

Слави продавцям на місцевому ринку і справді вистачає, кажуть у благодійній організації «Дім Сірка». Щоправда – негативної. А торгують тут, здебільшого, одні й ті ж люди. Хоча й прикриваються розповідями про «підкинутих» кошенят.

Чутки про недобросовісних продавців домашніх тварин дійшли і до Івано-Франківської мерії. Керівництво міста зобов’язало співробітників поліції взяти стихійний ринок із тваринами під особливий контроль.

Детальніше у сюжеті ТРК “ВЕЖІ”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.