В жодному разі не сідайте за святковий стіл з порожніми кишенями! Як залучити багацтво та удачу в новорічну ніч

У наших предків ніч, коли один рік змінювався на інший, вважалася часом великої сили. Саме в цей період краще загадувати найпотаємніші бажання, щоб вони збулися. А також можна проводити різні ритуали для залучення багатства і успіху на наступний рік.

Езотерики кажуть, що сила ритуалів в новорічну ніч посилюється тим, що велика кількість людей загадують бажання і посилають у Всесвіт енергію добра. Які ритуали допоможуть залучити гроші і удачу на наступний рік?

Ритуал 1 – удача під ялинкою

Візьміть 5 аркушів паперу і напишіть на них слово «удача». Це потрібно зробити до того, як ви сядете за святковий стіл. Покладіть листочки з написом в кишені. О 12:00 під бій курантів скажіть: «У мене удачі – повні кишені!». Потім покладіть записочки під ялинку зі словами: «У новому році удача не загубиться і зі мною залишиться, за мною буде ходити і невдачі прожене!»

Записочки повинні лежати під ялинкою до того, як ви її розберете. Але не викидайте їх. Покладіть записки в сумку або кишені і носите з собою.

Ритуал 2 – спалюємо невдачу

Перед новорічною ніччю напишіть на листочку все зайве у вашому житті: фінансові проблеми, проблеми в особистому житті, шкідливі звички і т.д. Цей листочок ви повинні спалити на блюдце в новорічну ніч, промовляючи: «У старому році невдачу залишаю, нове життя починаю. Удачу притягують, більше проблем не знаю ». Попіл викинете за вікно зі словами: «Нікому не діставайся, до мене не повертайся!».

Ритуал 3 – повні кишені

Хочете залучити фінансовий успіх в 2019 році? Тоді не сідайте за святковий стіл з порожніми кишенями. Обов’язково покладіть туди гроші. Ні кишень? Не біда! Покладіть купюри в взуття. Під бій годинника скажіть: «Мої гроші залишаються зі мною, до них притягуються нові гроші».

Читайте також  Історія дня! Пoмеp багатий, але дуже скупий чоловік і ось що зробила його мудра дружина

Ритуал 4 – гроші на ялинці

Справжні або сувенірні купюри потрібно повісити біля верхівки ялинки. Тільки купюри не повинні кидатися в очі. Вішаючи гроші, говорите: «У новорічну ніч чудеса трапляються. Ялинку прикрашаю, невдач з грошима більше не знаю. Годинники 12 разів проб’ють, і гроші до мене в будинок підуть ». Після новорічної ночі зніміть одну з купюр і покладіть її в гаманець. Носіть її з собою весь 2019. Вона буде залучати фінансовий успіх.

Ритуал 5 – грошовий бумеранг

Готуючи подарунки близьким обов’язково покладіть їм по купюрі зі словами: «Багатством я ділюся, кожному щастя, удачі, фінансів бажаю». Це потрібно робити дуже щиро. Тоді всі побажання повернуться до вас.

І найголовніше, це дуже важливо: В жодному разі не позичайте гроші 31 грудня!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.