Він прийшов на співбесіду в брудному одязі і з руками в мастилі. Але саме це допомогло йому отримати цю посаду

Автомеханік протягом довгого часу не міг знайти роботу.

Нарешті, одного разу він побачив оголошення про наявність вакансії, яка ідеально йому підходила. Він відправив своє резюме і через тиждень отримав запрошення на співбесіду. 

У ніч перед співбесідою він не спав, сильно хвилювався. Вранці одягнув костюм, причесався і напарфумився. Він не хотів спізнюватися, тому вийшов з дому на 1,5 години раніше.

На автобусній зупинці, він зауважив осторонь літнього чоловіка, у якого зламалася машина. Старий безуспішно намагався завести авто. Автомеханік пожалів його. Він підійшов і запропонував старому допомогу. Через годину автомобіль був відремонтований, але допомагаючи чоловік сильно забруднився, він був весь в мастилі.

Вдячний водій запитав, чи може він якось віддячити механіка. На що той відповів, що він все зробив від чистого серця, і поділився, що їхав на співбесіду, але тепер він весь брудний, та й запізнився вже на неї. Але старий переконав його обов’язково поїхати на інтерв’ю. Нарешті чоловік неохоче погодився.

У коридорі було багато молодих, добре одягнених людей. Механік зрозумів, що його шанси отримати роботу дуже низькі. Він був набагато старший, у нього було мало досвіду, та й руки його були забруднені мастилом. Єдиною втіхою було те, що бос теж запізнився.

Коли роботодавець нарешті прибув, він почав викликати кандидатів одного за іншим. Всі виходили з сумними обличчями. Механік вже думав вирушити додому, коли секретар несподівано назвала його ім’я. Він зайшов в кабінет. За столом сидів той літня дідусь, якою механік допоміг полагодити машину. Але тепер на ньому був гарний костюм.

«Мені шкода, що вам довелося так довго чекати. Я думаю, що в цьому році я прийняв одне з кращих рішень, коли впізнав вас, зайшовши в офіс. Я просто зрозумів, що ви будете співробітником, який заслуговує на довіру, а це найважливіше для мене», – сказав він.

Читайте також  "Як Вас забути?": топ-7 секретів, як стати жінкою мрії

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.