П’яний водій на Mercedes влетів в автобус: тіло загиблої вагітної пасажирки вирізали з розтрощеного авто (фото, відео 18+)

П’яний водій на Mercedes влетів в автобус: тіло загиблої вагітної пасажирки вирізали з розтрощеного авто.

Смертельна ДТП за участі легкового автомобіля Mercedes A130і й автобуса № 9 сталась у четвер, 20 грудня, на проспекті Леся Курбаса в Києві.

Як повідомляє «Інформатор», о 20.45 автобус і Mercedes їхали в бік центру. Коли автобус виїжджав із зупинки «станція Борщагівка» у нього на швидкості влетів Mercedes.

Унаслідок удару Mercedes отримав настільки сильні пошкодження, що жінку-пасажира затиснуло в салоні понівеченого авто. Рятувальникам довелося вирізати її за допомогою гідравлічних ножиць. Однак жінку настільки сильно затиснуло, що лікарі констатували її смерть ще під час рятувальних робіт. Зазначається, що жінці на вигляд було близько 40 років.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, загибла жінка була вагітною.

Також під час ДТП постраждав чоловік, котрий стверджував, що він не водій авто, а його пасажир. Однак за словами очевидців ДТП, саме він кермував Mercedes. Також у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Його у супроводі правоохоронців госпіталізували з травмами грудної клітки та голови.

 

Як розповіла кондуктор автобуса, що коли у них влетів Mercedes, в салоні були пасажири. У момент, коли автобус від’їжджав від зупинки, вони почули сильний удар. А коли вийшли на вулицю, то побачили розбитий легковик. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: