Речі, які фарбують жінку краще будь-якого макіяжу

Багато жінок вважають, що ключ до краси лежить в їх косметичці.

Є мільйон причин, чому жінки вважають саме так: їх судять за зовнішнім виглядом, поп-культура і засоби масової інформації підтримують цю точку зору, тому косметичний бізнес заробляє величезні гроші на своїх чудових продуктах.

Однак, вся правда в тому, що краса не в помади, туші і рум’янах. Є речі, завдяки яким жінка може справити незабутнє враження, і які не зрівняються ні з яким макіяжем.

Що робить жінку красивою
1. Її захоплення

Жінка без захоплень – нудна жінка. Часом життя схоже на величезну вантажівку, готову задавити кожного з нас у будь-який момент. Для жінки дуже важко знизити темп свого життя і виділяти час, щоб робити те, що приносити їй радість.

Коли вона нехтує реалізацією тієї діяльності, яка запалює її, існування жінки стає порожнім.

Жінка, яка витрачає час на те, що приносить їй задоволення, розуміє, що життя дуже цінна річ, щоб постійно кудись поспішати без радості. Жінка, яка використовує все, що пропонує їй життя по максимуму, а не тільки живе заради своїх відносин і партнера, це той чоловік, яким захоплюються оточуючі.

Чому? Тому що пристрасть заразна. Спостерігати, як хтось ось-ось досягне своєї мрії – це захоплюючий і красивий досвід.

2. Її співчуття

Безсердечна жінка любить себе, але хто любить її? Подумайте про це. Якщо жінка не в змозі відчувати інших, то хто буде відчувати її?

Співчуття, спрямоване на матір, партнера, колегу, наставника, друга, – це саме те, що тримає людей разом. Багато жінок сьогодні типові нарциси, але більшість чоловіків не знаходять нарцисизм і егоцентризм привабливим.

Читайте також  Наступ бойовиків на Донбасі: Загороднюк підтвердив захоплення бойовиками опорного пункту ЗСУ

Насправді, якщо жінка любить себе більше, ніж вона здатна любити іншого, єдина краса, якої вона може похвалитися, це зовнішність. Жінка, яка знає, як досягти гармонії між даруванням і отриманням любові, набагато популярніші, ніж жінка, якій нічого віддавати.

Від чого залежить краса жінки?
3. Її розум

У нашому суспільстві досі існує міф, що красивій жінці окрім краси більше нічого показати. По суті, це стереотипне мислення засуджує жінку двічі, тому що розумна жінка не може бути красивою.

Це сценарій “програш-програш”. Якщо жінка виглядає дуже привабливо, то в її голові нічого не відбувається, якщо ж вона захоплюється читанням, то автоматично не може бути красунею. Такий міф.

Жінка, яка не приділяє час розвитку свого інтелекту, подібна до письменника, який ніколи не читає книг.

Нехтування своїм інтелектом схоже на вислів: “Мені не потрібно розуміти світ, я хочу, щоб світ зрозумів мене”. Але життя так не працює. Прагнення до знань не просто цікаво, але й дуже важливо для людського існування.

Знання – це можливості, а можливості – це шлях до кращого життя.

4. Її веселий дух

Ви коли-небудь пробували весело провести час з людиною, яка постійно хандрить? Навряд чи у вас це вийде, тому що такі люди мало кому подобаються. Це не означає, що жінка повинна весь час ходити з наклеєною посмішкою.

Жінка обов’язково у своєму житті дізнається, що таке розчарування. Справа в тому, що пристрасть до пригод і вдячність за все, що може запропонувати життя, – це більш привабливі речі, ніж невпинна рутина і ставлення до життя як до належного.

Якщо жінка не в змозі розслабитися для того, щоб спонтанно прогулятися з дитиною або заспівати свою улюблену пісню в душі, то хто захоче крокувати з нею по життю? Її дитина навіть не посміє попросити про прогулянку, а чоловік не захоче непомітно підкрастися і обійняти її у ванній.

Читайте також  Росія готується до захоплення ще одного міста України: викрито план Кремля

Таємниці жіночої краси
5. Її завзятість

Ніщо не є більш привабливим, ніж жінка, яка відмовляється здаватися. Завзятість надихає, причому, неважливо, чи йде мова про кар’єру, шлюб, фізичне здоров’я і т. д. Світ любить бійців.

Тільки не зрозумійте неправильно. Це не заклик до зброї і не феміністська мантра. Боротьба за те, що попоїсти на вечерю, або який фільм подивитися після нього, це просто не гарно. Залиште це маленькій дівчинці.

Завзятість жінки полягає в небажанні пускати своє життя на самоплив. Мова йде про віру в те, що життя її не переможе доти, поки вона не захоче бути переможеною. Прийняття кращого і гіршого в рівній мірі спокійно надзвичайно красиво. Яким би не був результат, важливо триматися гідно.

6. Її впевненість

Існує дуже тонка грань між впевненістю і самовпевненістю. Самовпевненість – це коли жінка навмисно описує себе таким чином, що іншим нічого не залишається, крім як вітати її з такими “досягненнями”.

Однак, пошуки похвали заради того, щоб потішити своє его, це не просто негарно, це жахливо. Впевненість – це не бажання бути поміченим оточуючими в очікуванні позитивної оцінки того, як добре ми говоримо, думаємо або діємо.

Впевненість – це внутрішній стан жінки щодо того, як вона говорить, виглядає чи діє. Жінка, яка не потребує схвалення оточуючих людей, щоб відчути цю гордість, нескінченно більш приваблива, ніж та, яка постійно шукає схвалення інших.

Краса по-жіночому
7. Її енергія

Нарешті, настав час сказати про найважливішу якість жінки, що, безумовно, впливає на все перераховане вище. Це її енергія. Жінку, в якій відчувається надзвичайна жага до життя, хочеться носити на руках.

Читайте також  А щічки то наїла! Каменських показала нове пікантне фото… А може дійсно чекає дитину?

Коли жінка має свої захоплення, розвиває інтелект, зберігає пристрасть до пригод, відмовляється здаватися і пишається собою, то її енергія буде давати іскру всім оточуючим, і навколо неї завжди буде вирувати життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.