На Гриценка в Одесі напали тітушки: всі подробиці

В Одесі невідомі влаштували провокацію проти кандидата у президенти України і лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

“В Одесі 30 тітушок напали на Анатолія Гриценка та активістів, які прийшли на зустріч із опозиційним політиком. Перед зустріччю мав бути ефір на радіо, ефір зірвали, але зустріч із одеситами відбулася”, — повідомив громадський активіст і політичний діяч Андрій Юсов у Facebook.

“Нападники спочатку перекрили шлях Гриценку до приміщення, потім напали на активістів, які його супроводжували. У хід пішли палиці, кулаки, полетіли яйця”, — розповів він.

За словами Юсова, поліція нікого з нападників не затримала, але для припинення зіткнень застосувала сльозогінний газ. У результаті інциденту є постраждалі, для яких була викликана швидка. Постраждалі та свідки спілкуються з поліцією.

“Попереду нападників були кілька асоціальних елементів, для прикриття, самі бойовики були в масках. Це відвертий акт залякування демократичної опозиції, одеським активістам не звикати, але такого нахабства з боку місцевих тітушок ніхто не очікував. В Одесі подібні речі не відбуваються без відома й участі команди Труханова, якщо злочинців захочуть знайти, це буде зробити не важко. Медведчук в Україні почувається частиною влади, а демократична опозиція отримує ось такі подарунки. З часів Януковича методи не змінюються…” — написав Юсов.

Прес-служба Гриценка повідомила OBOZREVATEL, що в результаті бійки травми отримали троє людей з команди політика, двоє з яких — члени партії “Громадянська позиція”.

“Двоє зараз погано почуваються, їх нудить, є підозри на струс мозку”, — повідомила прес-секретар Гриценка Христина Бондаренко.

Сам Гриценко не постраждав. Політик заявив, що відчуває провину перед однопартійцями, оскільки відмовився від професійної охорони до початку передвиборчої кампанії.

Читайте також  Мовний скандал: В Одесі чоловік накинувся на жінку через українську мову (відео)

“Вважав неетичним відгороджуватися від свого народу. Але треба визнати: серед мільйонів чесних людей є і тварини. Жорстокі, бездушні, треновані, дресировані”, — написав Гриценко, додавши, що напад переходить межі закону і людяності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.