Невинне тіло вбивця запхав у діжку: повідомили моторошні подробиці вбивства 9-річної дівчинки

Убита в Білгород-Дністровському районі Одеської області 9-річна дівчинка зникла напередодні, але названі батьки дитини помітили це не одразу. За словами односельців, у родині був похорон, тож дорослі були заклопотані.

Очевидці кажуть, що тіло знайшли випадково – в металевій діжці у закинутій хаті. “Коли вони шукали, суто випадково отак штовхнули її, вона впала”, – кажуть селяни. Вони приголомшені моторошною звісткою про вбивство та зґвалтування дівчинки, а також тим, що вбивця ходив поруч із їхніми дітьми. “Коли мені сьогодні вранці сказали, я за десять хвилин сім кілометрів пробігла. Ой, Господи, Боже! Це ж дитина”, – шокована місцева мешканка Алла.

Дівчинку та її братика місцева родина взяла на виховання від родичів. Офіційно дітей не всиновлювали. “У них дітей немає, вони кажуть, сама мама віддала”, – пояснює селянка Марія. Підозрюваний у вбивстві 28-річний чоловік неодноразово судимий за крадіжки у сусідній Молдові. До кордону з нею щонайбільше п’ять кілометрів. У цьому селі молодик переховувався від молдовських правоохоронців, жив у тій самій родині, де й діти, був там за робітника. “Він із Молдови, його розшукують, а він утік і ховався тут, працював. Він робив один день у нас, ходив на роботу”, – розповіла Марія.

Дядько Микола живе через паркан від кинутої хати, де сталося вбивство. Про трагедію він дізнався вранці, коли прийомні батьки знайшли дівчинку. “Я о 23:00 годині виходив на вулицю – наче нічого не було. У мене от тут по вулиці собак п’ять бігають зазвичай. Я сплю, навіть у мене собака відчуває – але нічого не відчула. Начебто судмедексперти сказали, що від больового шоку померла”, – розповів місцевий мешканець.

Читайте також  Сімейна трaгeдiя: Рідний брат жoрстoко вбuв 14-річного хлопця та втік на Львівщину

Підозрюваний після скоєного спокійно пішов спати, його затримали вже вранці. Слідчим чоловік розповів, що напередодні випивав з названими батьками дівчинки, а вночі, коли вона ішла до вбиральні, перестрів і не тямив, що робив, бо був дуже п’яний. “Я одразу її почав душити, а потім відніс у закинутий будинок”, – пояснив він. Остаточну причину смерті дитини встановлюють експерти. Підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.