У Києві підліток зарізав батьків та брата: стали відомі подробиці

У сім’ї підлітка, який може бути причетний до жорстокого вбивства батька, матері та 8-річного брата в Києві, раніше виникали конфлікти.

Неповнолітній раніше не потрапляв у поле зору поліції

“Попередньо є інформація, що в цій сім’ї раніше були якісь конфлікти. Зараз вирішується питання про те, щоб повідомити підлітку про підозру. Причини та обставини події встановлюються”, – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці додали, що раніше неповнолітній, учень одного з училищ столиці, на обліку інспекторів ювенальної поліції не перебував.

Підліток може бути причетний до вбивства батьків та брата.

Як повідомила пресслужба Департаменту карного розшуку НПУ, затриманий стверджував, що його “перемкнуло” і він не знав, що робити далі. Молодшому братові “давав “останній шанс”, однак він не виправився”.

Видання “Українська правда” посилаючись на власні джерела, уточнило, що він повністю зізнався в злочині..

Свої дії хлопець пояснив “неприязними відносинами, що склалися в родині під час їх постійних сварок та особистим негативним ставленням до рідних”. Правоохоронці вилучили в затриманого ніж у вигляді “метелика”. Під час поверхневого огляду на долонях підлітка виявили різані пошкодження, характерні при нанесенні ударів гострим предметом.

Джерело видання “Сегодня” повідомило, що “хлопцю здавалось – брата люблять більше”.

“Батьки на нього (затриманого) сварились. Більш точно встановить психологічна експертиза”, – розповів співрозмовник видання.

Інтернет-ЗМІ “Страна” повідомило, що нібито хлопця звуть Максим Сумін. Він учень першого курсу Київського регіонального вищого професійного училища будівництва за спеціальністю “автослюсар”.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва в будинку на вулиці Ревуцького, 44, 16-річний хлопець під час сімейного конфлікту нібито зарізав батьків та 8-річного брата. Після вбивства підліток ще кілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, втік.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, неповнолітньому загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також  10 років тюрми отримав житель Прикарпаття, який сокирою зарубав свого гостя

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.