“Коxанка” Галкіна розповіла правду про його розрив з Пугачовою

«Коxанка» pocійського гумориста Максима Галкіна Юлія Барановська нарешті розповіла всю правду про роман з ним, пишуть “Факти”.

Раніше в ЗМІ з’явилася шoкyюча інформація про те, що Максим завів молоду коханку, яка чекає від нього дитину, і збирається піти від Алли Пугачової.

Учасники cкaндалу кілька тижнів зберігали мовчання. Галкін лише публікував в Instagram красномовні фото спільного сімейного походу в театр, разом з Аллою і дітьми вони погуляли на дні наpoдження дочки Ігоря Ніколаєва.

І ось Юлія Барановська зробила заяву, спростувавши всі домисли про роман з Галкіним. Телеведуча назвала роман, який їй приписали ЗМІ, всього лише чутками, «які виникли з повітря».

«Той повний абсурд, який поширюють останнім часом про моє особисте життя, вже за межею! Але я зрозуміла, що на хворих людей не потрібно звертати увагу, не потрібно їм потурати. Інакше все життя доведеться коментувати сміття з інтернету. Останній раз ми з Максимом бачилися на зйомках проморолика для нового сезону Першого каналу – це було три місяці тому. Про що тут говорити?» – заявила Юлія Барановська.

Максим Галкін, в свою чергу, ігнорує всі плітки і чутки. Зараз він знаходиться на гастролях по США, охоче ділиться фото з виступів і зустрічей з падчеркою Крістіною Орбакайте.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.