Аліна Паш наче логічно пояснила, чому виступить на фестивалі, на якому представлена ​​Росія

Українська співачка Аліна Паш наче логічно пояснила, чому виступить на фестивалі, на якому представлена ​​Росія

Українська співачка Аліна Паш наче логічно пояснила, чому виступить на фестивалі, на якому представлена ​​Росія, та чи це може слугувати виправданням?

Українська співачка Аліна Паш у Instagram Stories заявила, що ухвалила рішення не відмовлятися від участі у міжнародному рок-фестивалі Sziget, незважаючи на те, що там виступатимуть російські виконавці.

“Я серйозно розмірковувала над варіантом, щоб відмовитися від участі. Однак для виваженого рішення ми з командою ще й оцінили альтернативні втрати України від відсутності на сцені такого великого фестивалю українського голосу. Тоді цей майданчик не протистоятиме росіянам”, – написала і пояснила своє рішення Паш.

Співачка додала, що всі запрошені на фестиваль українські артисти вимагали від організаторів заходу скасувати виступ росіян. Паш зазначила, що Sziget “пішов назустріч, але в іншій формі”, а саме фандрайзинг, комунікація.

“Так, це цинічно з їхнього боку – підтримувати Україну та легалізувати росіян одночасно. І можна було б зробити резонанс публічно, проте це мало б ризик скасувати “досягнення дипломатії” та найгірше – залишити на фестивалі лише голос росіян. Це дуже непростий та болісний компроміс. Проте ми переконані, що своєю “правильною” присутністю ми допоможемо Україні на міжнародній арені набагато більше, ніж демонстративним демаршем”, – аргументує Паш.

Фестиваль, про який мова, відбудеться 10–15 серпня у Будапешті (Угорщина).

Крім Паш, на фестивалі виступатимуть українці Krapka; Koma, Ragapop, Luiku, E.Lina, Fo Sho, Kazka, Daria Kolosova та Etapp Kyle, Constantine, Dj Miura, Postman.

РФ представить співачка Ніна Кравіц.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.