Чоловік облив бензином і підпалив красуню-дружину: моторошні деталі і кадри трагедії

Житель Кіровоградщини облив бензином і підпалив власну дружину через простої сварки.

Жахливий інцидент стався в селищі Цибулеве Кіровоградської області. Рідні 22-річної постраждалої розповіли, що в вечір трагедії її 40-річний чоловік прийшов додому помітно п’яним. Через це подружжя посварилося і жінка пішла в будинок укладати дитину.

У цей час чоловік вийшов на вулицю і покликав дружину за собою. Він завів її в нежитлове приміщення та закрив за ними двері. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що після цього чоловік облив її бензином і підпалив сірником.

Перебуваючи в стані шоку, жінка вибила двері і вибігла у двір. Вона забігла у двір до свого дядька, який жив через дорогу і швидко зорієнтувався, обливши племінницю відром води.

Швидка забрала і жінку і її чоловіка, який також отримав опіки в результаті цього інциденту.

«У неї важкий стан обумовлено площею опікових ран – 70% поверхні тіла уражено опіками. Більше половини ран глибокі. Прогноз дуже серйозний. У нього загальна площа опіків 14%, чотири глибоких, найбільше вражені кисті. Він видужає без проблем», – повідомила керівник опікового відділення Віктор Ярошенко.

Чоловіка в лікарні охороняє поліція. При цьому чоловік відмовляється визнавати свою провину.

«Чоловік її пояснив, що він розпалював плиту і кинув недопалок в пляшку з бензином випадково, потім почав гасити – і облив і себе, і її. Тому у неї і опіки», – розповів начальник Знам’янського районного відділу поліції Ігор Прохніцьких.

Односельці відгукуються про чоловіка-палія вельми негативно. За їх словами, він не раз був одружений і заявляв, що лікувався від алкоголізму. В їх село чоловік приїхав недавно.

«Він чужа людина в нашому селі. Він там лікувався, він туди-сюди. Судячи з чуток, він кілька жінок вже таким полум’ям відправив на той бік», – розповів місцевий житель.

Читайте також  “Із вас 350 гривень”: – Зробимо тoбі oпeрaцiю в моїй лiкaрні. Бeз черги зайдеш до лiкаря і ставлення хороше буде, – каже дружина

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.