У холоді і без їжі: Горе-матір залишила своїх дітей на тиждень самих дома

У селищі Старий Крим, який підпорядкований Маріуполю, горе-мати покинула на тиждень в холодній хаті двох своїх малолітніх дітей, повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними журналістів, вчителі в школі, де вчиться 6-річна дитина жінки, повідомили правоохоронцям, що першокласника ніхто не забирає після уроків. Поліцейські з хлопчиком поїхали до нього додому і виявили там його 9-місячного брата, в будинку було холодно і не було їжі.

Як повідомляється з’ясувалося, що жінки вже тиждень немає вдома. На даний момент з’ясовується місцезнаходження горе-матері, яку раніше вже притягували до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.
Дітей відправили до лікарні.

Нагадаємо, раніше Конституційний суд України визнав законним скасування допомоги по догляду за дитиною.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Харкові місцева мешканка кілька днів тримала під замком своїх дітей. Про це інформує у себе на сторінці в Facebook співробітниця поліції Ляна Теремкова. «Співробітники патрульної поліції виявили двох дівчаток 6-річну Кароліну і 4-річну Анжеліку, які три дні були замкнені в кімнаті і нічого не їли. Дівчата розповіли, що у них є брат Саша 11 років, який закритий в сусідній квартирі з ще одним невідомим хлопцем. Батько дітей давно пішов з сім’ї, а мамі вони не потрібні зовсім»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.