Я – нова дружина. I ми з колишньою обидві вaгiтнi від одного чоловіка.

Так сталося, що я забрала чоловіка із сім’ї.

Ми зустрічалися з ним протягом двох років. У них з дружиною відношення не клеїлися через відсутність дітей. Його дружина не могла наpoдити дитину. 

Спочатку я була його другом, вислуховувала скарги на дружину і життя. Потім між нами виникло почуття більше, ніж дружба. І одного разу ми переступили межу.

Так я перетворилася з подруги в коxaнку. Не знаю, чи відомо було суперниці про мою присутність в її житті, але мій чоловік вправно примудрявся маневрувати між нами обома.

Згодом він зізнався мені в коханні. Сказав, що немає у нього почуттів до нинішньої дружини.

На той момент я вже точно знала, що він – моя доля, і я буду за нього боротися. Так чаша терезів переважила в мою сторону. Він став залишатися у мене на ніч.

Не знаю, що він говорив вдома, але мені це не було важливо. Головне, що він був зі мною.

Йшов час, і його шлюб з дружиною залишався тільки на папері. Я так думала. І ось, я дізналася, що вaгiтна.

Радості мого чоловіка не було меж. Але мене турбував той момент, що наша дитина наpoдиться не в родині, а незаконнонаpoдженою.

Хоч в наш час це і нормально, але не для мене. Тоді майбутній батько сказав, що поговорить з дружиною і подасть на розлучення.

Розмова відбулася і їх розвели дуже швидко, тому що ми представили довідку про мою вaгiтність. Так само швидко нас і розписали в РАГСі. Я перемогла! Моє життя склалося: я одружена з коханою людиною і чекаю від нього дитину.

Читайте також  Поїзд Дніпро – Одеса, те, що сталося цієї ночі я буду пам’ятати все своє життя

Минуло півроку, і я стала схожа на колобка. Живіт був величезний, незважаючи на те, що до пoлoгів залишалося ще більше місяця.

Зайшовши в магазин дитячих речей, я вибирала костюмчик на виписку майбутньому сину. І тут я побачила колишню дружину мого чоловіка. У неї був такий же живіт як у мене.

Наскільки я знаю, вона після розлучення так нікого і не зустріла, в крайньому випадку, до мене чутки не доходили. І тоді вона, дивлячись на мене запитала, кого я чекаю.

Я не стала приховувати і сказала, що хлопчика. Жінка, посміхнувшись, відповіла, що тоді у нашого спільного чоловіка буде цілих два сина.

Вона розвернулася і вийшла, а я так і залишилася стояти на місці. І тут до мене дійшла вся абсурдність ситуації. Ми обидві вaгітні від одного чоловіка. Я не могла це усвідомити і повірити в цю маячню. Зібравши всі сили, я вирушила на роботу до чоловіка в офіс.

Він не міг зрозуміти, що зі мною я сталося. Я сміялася і плакала, звинувачувала його в зраді і несла всяку нісенітницю. Потім заспокоївшись, я пояснила, що бачила його колишню з величезним животом.

Він, виявляється, знав, що вона чекає від нього дитину. Його екс-дружина повідомила про це після розлучення, але він любить мене. А не сказав, тому що не хотів засмучувати.

Ось і як йому вірити після цього? Виявляється, у них була блuзькість, коли він жив зі мною хоч і був ще одружений? І що тепер? Будемо жити великою дружньою шведською сім’єю? А якщо він піде знову до неї?

Адже там теж дитина скоро наpoдиться. Жаxлива ситуація, я немов потрапила в фільм жaхів. Допоможіть …

Читайте також  Поки в лікарні з донькою була, чоловік забавлявся з іншою. Не могла пробачити, але священик дав мені пораду..

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.