Франківську піцерію оштрафували на понад 130 тисяч за використання марки “New York Street Ріzza”

Суд захистив право інтелектуальної власності на бренд «New York Street Ріzzа».

Господарський суду Івано-Франківської області від 11 жовтня задовільнив позовні вимоги ТОВ “Нью-Йорк Франшиза” до ФОП Волошанського В.Ю. про захист права інтелектуальної власності на знак для товарів і послуг. А також стягнення заборгованості та штрафних санкцій в сумі 134 717 гривень, пише “Галка”.

Підприємця зобов’язано не здійснювати будь-яке використання знаку для товарів і послуг торгової марки “New-York-Street-Ріzzа” у господарській діяльності без дозволу ТОВ “Нью-Йорк Франшиза”, зняти вивіски та рекламу на яких використовується торгова марка, припинити використання основного асортименту товарів, обладнання, уніформи, посуду. Привести приміщення до такого стану, щоб споживач не асоціював це приміщення з Франчайзинговою мережею “New-York-Street-Pizza”.

Судом встановлено, що внаслідок неналежного виконання умов договору комерційної концесії (франчайзингу) підприємець з травня 2017 року не надавав звіт про щомісячний валовий дохід, не здійснював сплату роялті, а також не виконав письмових вимог позивача по сплаті боргу та не дотримався умов порядку припинення договору та його наслідків.

Враховуючи вищезазначені обставини суд дійшов висновку про обґрунтованість позовних вимог та визнання їх такими що підлягають задоволенню.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.