Керманич рейсового автобуса пояснив, чому відмовився везти атовця

Як раніше інформувала “Галка”, днями водій (перевізник) автобуса “Івано Франівськ – Іваниківка” відмовився безкоштовно везти учасника бойових дій Василя Поповича попри посвідчення УБД, яке було при ньому.


Побратими Василя Поповича завітали в автобус до даного перевізника, аби нагадати про пільговий проїзд для учасників АТО. Андрій Долик – голова ГО “Обласна спілка учасників АТО”, попередив перевізника, що на нього буде відправлено скаргу в управління транспорту і накладено штраф.

“Якщо ще хоч раз до нас звернеться атовець і скаже, що йому відмовили у перевезенні, ми прийдемо у кількості 30-40 осіб, сядемо до вас у маршрутку і цілий день будемо їздити на Іваниківку і назад”, – попередив Долик.

Керманич автобуса пан Іван визнає, що робив зауваження атовцю, але каже, що це було ввічливо і без наміру образити, інформує “Галка”.

“Було таке, що я йому зауваження зробив. Кажу, останнім часом ти багато зі мною їздиш. Можна й інколи змінювати перевізника. Чому я так сказав? Бо кожного дня заправляю автобус на тисячу гривень, здаю касу, та й коштів не вистачає… Потім мене ще й почали обзивати “людиськом” і “безхребетною тварюкою””.

На думку водія, побратими Василя Поповича вчинили не зовсім правильно.

“Так не робиться, вони прийшли вночі, аби люди не бачили. Хай би підійшли тоді, коли були б якісь очевидці, вони б теж розповіли своє бачення. Оточили автобус…Напевно, думали, що я втікати буду, але ж я себе поводив адекватно і нормально. Дружна атовця телефон до очей піднесла, я такого відношення не розумію. Можна ж було цивілізованіше це зробити”, – каже пан Іван.

Крім того, селом почали ширитися чутки, що через інцидент перевізника звільнили з роботи, але водій цей факт заперечує.

Читайте також  Вагітність і побої: юна пара АТОвців вразила мережу

“Направду, люди мене підтримують, бо в мене не було ще ні з ким інцидентів. Я і афганців возив, і дітей до школи, – ніколи не виникало конфліктів. Але з приводу звільнення поки нічого не чув”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.