“Я маю зізнатись. Я бачила сон”: Лорак розповіла про особисте (відео)

Кілька днів тому співачка Ані Лорак заінтригувала прихильників тим, що зробить зізнання. Звичайно, зважаючи на складнощі в особистому житті, всі подумали, що справа стосується її стосунки з Муратом. І ось сьогодні все стало зрозуміло. Ані Лорак презентує пісню “Сон”, а слухачі вже вловили в ній підтекст.

Нагадаємо, що раніше в Мережу потрапило відео, яке підтверджує факт зрад чоловіка Ані Лорак. Після скандалу, який розгорівся в Мережі, дівчина з відео Яна Бєляєва спростувала роман з Муратом Налчаджіолу, але все ж від того чуток і домислів в Мережі не стало менше. Пізніше у преси навіть з’явилася інформація про те, що Ані Лорак подала на розлучення.

Як би там не було, але офіційних новин від Ані Лорак на тему особистого життя не було, тому все це залишається на рівні чуток. Драматична і сильна пісня “Сон”, яку Ані Лорак сьогодні презентує, шанувальників наштовхнула на роздуми, що вона і справді біографічна. Чого тільки варті такі рядки:

“Я бачила сон, в якому вона. Цілує тебе, але так нечесно. Я бачила сон, прошу про одне. Щоб він не виявився віщим”.

Прес-служба повідомляє наступне: “Композиція “Сон” безперечний хіт. З точки зору поезії – тривожна історія про жіночу інтуїцію, повна метафор і таємничих натяків, а з музичного боку – абсолютно нове для співачки звучання, зіткане з r’n’b ритмів і виразної поп-музики. Глибокий і чуттєвий голос співачки накладається на фірмовий саунд-команди 90210.Group. Інша подача музичного матеріалу та аранжувань, стильовий підхід з акцентами гіпноритма на початку кожного нового куплету пісні – експеримент і для самої співачки”.

“Для мене ця композиція – якийсь експеримент, адже ми вперше співпрацюємо з новою командою. Я довго працювала в студії, але це було варто того, щоб зараз ви почули “Сон” саме в такій подачі”, – коментує співачка.

Читайте також  У взутті і куртці: на мосту знайшли тіло підлітка, просять опізнати

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.