Понад 800 школярів-випускників отримали відпуст у Погоні

Відбулась проща випускників шкіл Івано-Франківської Архієпархії до села Погоня в Тисменицькому районі, яку організувала Комісія у справах освіти та виховання, Молодіжна комісія ЧСВВ, а також Братство свщм. Йосафата Івано-Франківської Духовної Семінарії.

005_bcd2c

Тема цьогорічної прощі – “Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя”. Розпочалася вона з вступного слова отця Йосафата Фітеля, ЧСВВ. Опісля відбулася співана вервиця до Божого Милосердя, яку супроводжував отець Йосафат та семінарійний гурт “Еффата”.

По обідньому часі розпочався великий інтелектуальний квест під назвою “Милосердя”, в якому брали участь 15 команд. Завданням гри було детальніше пізнати діла милосердя, скласти пазл, який дітям потрібно було знайти на точках, котрі були розташовані по цілій площі святого місця. В кінці, зібравши весь пазл, кожна команда на кінцевій точці отримала подарунок –  “милосердинки”.

Після інтелектуальної гри прочани вирушили до храму Погінської Матері Божої на Архієрейську Літургію, яку очолив Архієпископ і Митрополит Кир Володимир у співслужінні зі священиками Івано-Франківської Архієпархії.

По завершенні Служби Божої Митрополит Володимир привітав учасників прощі та уділив повний відпуст і кожен прочанин, який прибув на прощу, мав змогу пройти через Ювілейні Двері Божого Милосердя.

Проща продовжилася мистецькою програмою, повідомляє прес-служба Івано-Франківської єпархії УГКЦ.

 

 

Джерело: http://kurs.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: