Вечірка на роботі і кривавий фінал: стали відомі подробиці вбивства директором свого підлеглого на Прикарпатті (відео)

Шокуюче вбивство на Прикарпатті. На стратегічно важливому об’єкті загинула людина. Але чи природною смертю, ще варто посперечатися.

Керівництво об’єкту божиться: бригадир сам впав і отримав численні рани. Але експертиза доводить: ця смерть була насильницькою, пише Фіртка з посиланням на сюжет “Надзвичайних новин”.

Що ж насправді сталося з 41-річним чоловіком просто на робочому місці? Чому батько трьох дітей затримався на роботі пізно ввечері? І кому міг заважати жити?

Чоловік працював у верховинському РЕМі майже 20 років, відновлював світло у віддалених районах. У той фатальний день чоловік затримався на роботі.

“Взяв трубку біля 10-ї години сказав, що буде ще трохи і прийде додому”, – каже дружина.

Додому чоловік так і не прийшов, а за кілька годин дружині повідомили, що чоловік помер на робочому місці, наче невдало впав. Та коли ошелешені родичі прибігли просто вжахнулися, адже так впасти просто неможливо.

Весь закривавлений чоловік лежав на підлозі. Виявилося, що того вечора підлеглі з керівником гульбанили на стратегічному об’єкті.

“Працівниця йшла у відпустку і виставила поляну. Був присутній директор філії та покійний енергетик. Пили горілку і пиво”, – розповідає працівниця РЕМу Валентина.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.