На Прикарпатті начальника звинуватили у кривавому вбивстві підлеглого

Поліція Франківщини розшукує начальника однієї з філії районних електромереж. Його підозрюють у вбивстві свого підлеглого.

Фотографія енергетика Юрія Бесащука – досі на дошці пошани Верховинського РЕМу. Чоловік пропрацював на підприємстві майже 20 років – відновлював світло у віддалених карпатських селах. Закривавлене тіло контролера виявили його колеги.

“Я вийшла з туалету, двері відхилені, Юрій уже лежав на підлозі”, – говорить Валентна Матіящук, інженер Верховинського РЕМу.

Дружина загиблого пригадує – того вечора чоловік подзвонив, що затримається. А вже за кілька годин їй сповістили про те, що він загинув. Начебто через невдале падіння. Родичі в таку версію не вірять. Переконують – Юрія вбили.

“А во, як вони його били, брязки на шкафах, на підлозі, де він лежав”, – говорить Надія Зузяк, родичка загиблого.

Того вечора на підприємстві проводжали колегу у декрет. Влаштували застілля майже до ранку. Як частування перетворилася на криваву бійку – ніхто з присутніх не бачив. Правоохоронцям очільник Верховинського РЕМу пояснив – мовляв, енергетику стало зле, коли той вставав з-за столу. Він спіткнувся і вдарився об щось гостре. Та експертиза це не підтвердила.

“Було встановлено, що причиною смерті є закрита черепно-мозкова травма. Яка зумовила крововилив, набряк головного мозку, які були безпосередньою причиною смерті”, – говорить Ярослав Шекеряк, начальник слідчого відділення Верховинського відділу поліції.

У поліції припускають – контролера побив до смерті його начальник, сорокаоднорічний Володимир Літинський.

“Між особою потерпілого та підозрюваним стався конфлікт на ґрунті раптово виниклих відносин, спільного розпиття спиртного, при цьому підозрюваний завдав потерпілому кілька ударів, що спричинили його смерть”, – говорить Ярослав Шекеряк, начальник слідчого відділення Верховинського відділу поліції.

Читайте також  Три причини, щоб їсти шоколад щодня — кардіолог Надія Рогів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.