Пологи почалися на пероні: жінка народила дитину прямо на станції метро

Пологи почалися на пероні: жінка народила дитину прямо на станції метро.

На станції метро в Санкт-Петербурзі жінка народила дитину. Малюка у 41-річної породіллі приймала чергова по станції “Технологічний інститут”.

Новонароджений хлопчик став першою дитиною, яка народилася в підземці Санкт-Петербурга, відзначили в транспортній організації.

Як розповіли очевидці, пологи у жінки почалися в переході між станціями. Люди викликали швидку допомогу і повідомили черговій по станції. Саме їй і довелося допомагати породіллі, оскільки медики швидкої приїхати до появи малюка на світ явно не встигали. На щастя, все пройшло добре і для мами, і для хлопчика. А в якості своєї першої пелюшки він отримав формену сорочку метрополітену.

ЗМІ повідомляють, що для 41-річної мешканки Північної російської столиці це вже четверті пологи. Поповнення в родині жінка чекала лише через пару тижнів, тому без побоювання вирушила в поїздку сама. Зараз породілля з дитиною знаходяться в одному з пітерських пологових будинків, обоє почуваються добре.

А в соцмережах користувачі вже запропонували Санкт-Петербурзькому метрополітену подарувати малюкові довічний безкоштовний проїзд.

Нагадаємо, це далеко не перший подібний випадок. Наприклад, у Парижі хлопчик народився прямо в одній з міських електричок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.