Через безпорядок в домі: На Херсонщині батько жорстоко побив своїх дітей

У Білозерці на Херсонщині батько побив трьох своїх дітей, караючи їх за поламані іграшки та безлад в будинку.

За словами правоохоронців, після скоєного 29-річний чоловік спочатку зник. А потім сам прийшов до райвідділу і розповів, що накоїв. Каже, просто покарав неслухняних дітей, а звідки взялися удари і переломи, не знає.

Чотирирічний Валик, трирічний Єгорка і чотиримісячний Давид були доставлені в Херсонську обласну дитячу лікарню з побоями.

“На тулуб, на кінцівках виявлені садна, синці, і у 3-річну дитину виявлений перелом ключиці. У маленького чотиримісячної дитини виявлена ​​гематома шиї”, – говорить головний лікар лікарні Інна Холоняк.

Про те, що трапилося, стримуючи сльози, розповіла мама. Того вечора з чоловіком гостювали у сусідів. Дітей залишили в дома самих. Але, каже, постійно навідувалися. Спочатку кілька разів ходив батько. А потім пішла і вона.

“Приходжу, а вони побиті. Одного немає, сховався, весь в синцях, плакав. Кінь дитяча була порвана, переламані штахети. Він почав падати на коліна, просити:” Це не я робив “. Почав вени різати собі при дітях, кулаками битися “, – поділилася жінка.

Сусідка, у якій гостювали подружжя, не приховує – батько хлопчиків, мабуть, випив зайвого. Чоловіка вона не засуджує. Мовляв, він синів любить і піклується про них не гірше матері. І вірить, що той дійсно не пам’ятає, як накинувся на дітей. Але на наступний день сам пішов в поліцію і розкаявся.

29-річний тато Валіка запевняє, згадує лише, як вдарив один раз старшого. За те, що малі будинку влаштували безлад і поламали іграшки. До цього говорить, руки на дітей не піднімав.

“За старшого я в міліції пояснення сьогодні давав. Що дав дитині по губах, я ж не знав, що так вийде. Це ж не те, що я кулаком дитини. Вони завжди в кутку стоять у мене”, – пояснює батько.

Читайте також  "Я померла разом з ними": мати і дружина загиблих у ДТП на кільцевій звернулася до батьків водія

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.