Тричі різали горло. На Тернопільщині неповнолітні студенти намагалися вбити свою одногрупницю

Трагедія трапилася 23 вересня у Тернопільській області. Троє студентів вищого професійного училища, серед яких двоє хлопців та дівчина, вирішили відпочити. Однак відпочинок завершився мало не смертю дівчини.

 

Як стало відомо, один із хлопців схопив скло від розбитої бутилки і тричі порізав горло подружці через те, що остання почала насміхатися з них. На щастя потерпілій вдалося врятуватися, оскільки скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її.

У поліції розповіли, двоє хлопців та дівчина відпочивали у закинутих приміщення. Неповнолітні розпивали пляшку горілки, яку запивали солодкою водою. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина.

Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палицею. Потерпіла втратила свідомість після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло.

Після того непритомну студентку залишили стікати кров’ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі. Десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала швидку.

Лікарі кажуть, що дівчина “родилася в сорочці”, оскільки вижила після побоїв і порізів. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка змогла вказати на своїх нападників.

Підозрюваних правоохоронці затримали, хлопці в усьому зізналися. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.