Сьогодні у Франківську обмежать рух, а маршрути громадського транспорту змінять (схема)

Сьогодні, 23 вересня, в Івано-Франківську пройде Frankivsk Half Marathon’18.

Задля безпеки бігунів та відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради патрульна поліція обмежить рух транспорту за маршрутом марафону, пише Фіртка з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

Маршрут Frankivsk Half Marathon’18: Незалежності – Січових Стрільців – Гетьмана Мазепи – Гординського – Шевченка – міське озеро – Шевченка – Чорновола – Шевченка – Гординського – Гетьмана Мазепи – Незалежності.

Відтинок вулиці Незалежності від вулиці Лепкого до вулиці Франка для руху транспорту буде перекритий від 6.00 год до 15.00 год.

По маршруту марафону рух буде обмежений з 08.00 до 15.00. На всіх перехрестях працюватимуть регулювальники, для оптимізації руху поліцейські перенаправлятимуть автомобілі для об’їзду іншими вулицями.

Вулиця Франка буде повністю перекрита.

Тролейбуси, які з Лепкого по маршруту руху повертали ліворуч, курсуватимуть без змін, окрім тролейбусів на маршруті №7. Маршрут №6 до Європейської площі не пролягатиме по вулицях Мельника та Сахарова, як зазвичай, а по вулиці Степана Бандери

Маршрутні автобуси, які з вулиці Лепкого мали б повертати наліво, їхатимуть направо – на вулицю Степана Бандери, повертатимуть на Сахарова. Далі – за бажанням пасажирів чи водіїв: або повертати на Мельника і потім на Січових Стрільців, або продовжувати рух по Сахарова і на маршрут повертатися вже далі.

Рух по вулиці Січових Стрільців буде обмежений тричі – на час старту забігів о 08.00, 09.10 і о 12.00.

Цьогоріч траса півмарафону отримала сертифікат від національного вимірювача Федерації легкої атлетики України.

Маршрут пролягатиме вулицями центральної частини міста, парком ім. Т.Шевченка та районом відреставрованого міського озера.

Нагадаємо, Франківський Півмарафон обійдеться місту у понад 200 тисяч гривень.

Читайте також  “Сиділи в альтанці”: На Вінниччині від удару блискавки загинули двоє людей

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.