Закрита вечірка Roshen – це банкет на кістках: шампанське рікою і танці за мільйони гривень

Українським журналістам вдалося з’ясувати подробиці закритої вечірки Roshen, що спровокувала скандал в суспільстві.

Журналістам вдалося потрапити на закритий захід корпорації, який проходив в елітному кінному клубі. Про це йдеться в новому матеріалі Слідство.Інфо.

Свято підприємству, яке належить президенту Порошенко, обійшлося в більш ніж 300 тисяч доларів. За інформацією журналістів, на закритому заході гуляло майже 2000 осіб.

“Корпорація орендувала для вечірки два поля, на території яких були розташовані фудкорти, зони відпочинку і сцени для музикантів. Був масштабний захід”, – розповіла в коментарі адміністратор клубу Анастасія.

На закритому заході виступали такі артисти: співак з Італії Mario Biondi і Вадим Неселовський, зірка української поп-сцени Monatik, американська співачка LP і українська рок-група The Maneken.

Журналісти, для розслідування, вирішили звернутися до музичних агентів, щоб дізнатися про нинішні розцінки артистів. Найдорожчою для Roshen виявилася співачка LP, якій заплатили $ 95 тисяч. Виступ Monatika обійшовся в 30 тисяч доларів.

Група The Maneken запросила гонорар в $ 6 тисяч (плюс райдер), виступ Вадима Неселовського – від 5 до 7 тисяч доларів, а італійському виконавцю Маріо Бйонді корпорація заплатила приблизно $ 41 тисячу.

В цілому, за підрахунками журналістів, музична частина заходу Roshen Music Fest коштувала корпорації не менше $ 200 тисяч. Харчування гостей закритої вечірки вийшло до 110 тисяч доларів.

У свою чергу, в прес-службі президентської корпорації відмовилися назвати повну вартість вечірки під Києвом, але заявили, що квитки на захід нібито безкоштовно роздавалися співробітникам.

Додамо, що що за наявними документами у 2017 році чистий прибуток корпорації «Roshen» склав 2,3 мільярди гривень (майже $82 мільйони), а у 2013 році цей показник становив 1 мільярд (35,6 мільйона).

«Roshen» викликає підвищений інтерес у суспільстві через свого власника – Президента України Петра Порошенка. Він переконує, що передав компанію у «сліпий траст».

Читайте також  «Маму ми вже з’їли, сестру тільки вбили, так що буде свіжина» Шокуючі спогади про Голодомор

Але ЗМІ твердять, що документи та умови такої передачі, попри багаторазові звернення журналістів, надані не були і станом на сьогодні, згідно з офіційними реєстрами компаній, Петро Порошенко залишається бенефіціарним власником «Roshen».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.