Кличко та Льовочкін руйнують древній Київ, – нардеп

Міський голова Києва Віталій Кличко руйнує історію України та столиці і віддає це на поталу олігархів. Він безпосередньо в цьому зацікавлений, бо це питання «кришує» його спонсор Льовочкін.

Про це 22 вересня 2018 року з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Левченко, передає прес-служба партії.

Як повідомив свободівець, попри те, що громадськість піднялася, щоби захистити нашу культурну спадщину, Київська міська рада ухвалила рішення, щоб на місці розкопок на Поштовій площі зробити торгово-розважальний центр замість музею.

«Це логічно, оскільки за будівництвом цього ТРЦ стоїть завгосп Януковича пан Кравець, який є другом спонсора партії «Удар» Кличка Сергія Льовочкіна. І замість того, щоб показувати нашу тисячолітню історію, міська рада під проводом Віталія Кличка, вирішує замінити це все на торгово-розважальні центри.

Археологічні розкопки на Поштовій площі у Києві

У проекті ухваленого рішення написали, що це має бути «публічний громадський простір з елементами музифікації». Це значить, що це буде ТРЦ, в якому десь в куточку будуть лежати залишки нашої старовини. За такою самою схемою діяли з Лядськими воротами на Майдані. Тому звертаюся до всіх киян – не залишайтеся байдужими, у нас крадуть нашу історію! Замінюють нашу тисячолітню історію на торгово-розважальні центри!» – заявив свободівець.

Археологічні розкопки на Поштовій площі у Києві

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.