Інформація про нібито рейдерське захоплення локомотиворемонтного заводу – поганий піар, – Крецул

Прес-служба ПрАТ «Івано-Франківський локомотиво-ремонтний завод» спростовує інформацію про рейдерське захоплення підприємства. 

Lokomotivoremontniy-zavod-reyderske-zahoplennya-piket-potyag-poyizd_7245-890x395

Нагадаємо, директор заводу Ярослав Ленів заявив, що вчора на підприємство приїхали два автобуси правоохоронців, щоб силою захопити підприємство.

Сьогодні, 13 травня, під засідання дорадчої ради міський голова Руслан Марцінків заявив, що до завхоплення заводу причетні перші особи держави, зокрема Володимир Гройсман.

Натомість на підприємстві інформацію про захоплення спростовують.

“Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» є у власності Фонду державного  майна України.  99, 6 % акцій належать саме  ФДМ. Тому, кому, як не їм вирішувати подібні призначення, за погодженням керівництва Івано-Франківської ОДА.

Фондом розглядались дві достойні кандидатури: Малковича О.І  та Ющішина О.О. Враховуючи спеціалізацію підприємства та досвід О.Ющішина саме у цій галузі, був обраний останній.

Відтепер ПрАТ «Івано-Франківський локомотиво-ремонтний завод» керуватиме Олександр Ющішин, який останні три роки працював тут начальником відділу організації і планування виробництва.
Олександр Орестович керував роботою оперативного регулювання ходу виробництва, забезпечував ритмічний випуск продукції згідно з плановими завданнями та договорами постачання.

Нинішній новопризначений керівник володіє усіма необхідними професійними та особистими якостями. Має  відповідну освіту та кваліфікацію, а також досвід у цій галузі. Адже Олександр Ющішин на підприємстві працює із 2000 року і пройшов усі щаблі професійного росту на цьому підприємстві”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Також прес-служба надає коментар з приводу вчорашніх подій заступника голови ОДА Валерія Крецула:

“Сьогодні була розповсюджена інформація про нібито рейдерське захоплення. Повідомляємо, що це ніщо інше, як поганий піар”.

джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: