“У Вашого чоловіка є друга сім’я. Тільки ви живете в цьому районі, а моя сестра з дітьми – в протилежному”

Світлана обожнювала свого чоловіка. Розумний, красивий, начитаний. І роботу хорошу мав, не рівня його однокласникам. Був заступником начальника будівельного управління.

Жили добре. Та що там – дуже добре. Двоє діток наpoдили, Світлана ними займалася і не працювала. Могла собі дозволити, чоловік заробляв пристойно.

Єдине, що періодично затьмарювало її життя – часті і довгострокові відрядження чоловіка. Але така вже робота, що поробиш.

Ось і сьогодні ввечері вона знову збирала його в дорогу. Відлітав завтра у справах. Сказав, що на три тижні, але можливо, що затримається.

Жінка перепрасувала всі його речі. Помітила на полиці кілька нових досить симпатичних сорочок – чоловік в попередньому відрядженні купив. А смак у нього, виявляється, є.

Провівши благовірного Світлана сіла займатися з молодшою ​​дитиною. Синочок в садок не ходив, не було необхідності – мама і так завжди була вдома. Потім прийшла зі школи старша дочка – нагодувати, зробити уроки, розважити. Так минув тиждень.

Жінка сумувала за чоловіком звичайно, але не сильно – звикла вже. У цей день своїх дівчат вона віддала поняньчитися своїй мамі, а сама з книжкою завалилася на диван. Від перипетій сюжету її відволік дзвінок у двері.

Не розуміючи, хто б це міг бути, Світлана пішла відчиняти. На порозі стояла незнайомка. “У мене до Вас важлива розмова, можна я пройду?” – сказала вона.

Світла запропонувала їй пройти на кухню. Та м’ятися довго не стала і почав розмову:

“Світлана, я до вас без претензій, але Ви повинні знати, у Вашого чоловіка є друга сім’я. Прямо тут у нашому місті. Тільки Ви живете в цьому районі, а моя сестра з дітьми – в протилежному. Ми про вас, до речі, теж нічого не знали до деяких пір. Це я почала здогадуватися. Були деякі нестикування в його поведінці. Сестра моя, до речі теж Світлана, та взагалі дура наївна. Казала їй – не наpoджують дітей, поки він з тобою не одружиться. А та все вірила в його відмовки. У неї теж двоє діток. Бачу по Вашим очам, що не вірите мені. Добре, тоді поїдемо.”

Читайте також  В Україні спростили порядок виїзду дітей за кордон

Жінка схопила Світлану за руку і потягнула до виходу. Та тільки встигла взяти пальто і закрити квартиру. Взяли таксі і поїхали. Всю дорогу мовчали і не дивилися одна на одну. Світлана взагалі до сих пір не вірила в реальність того, що відбувається.

Таксист висадив їх біля новобудови в самому кінці їх міста-многомілліонніка. Гостя жестом запросила Світлану йти за собою. Вони піднялися на третій поверх і подзвонили в двері.

І тут почалося найцікавіше – двері відкрив чоловік Світлани, весь в мильній піні – голився швидше за все. Жінка почала осідати на підлогу. Її підхопили і затягли в квартиру.

Там виявилася друга Світлана, яка ні сном ні духом про всю цю ситуацію. Вона починає кричати на спільного чоловіка, плакати. Все закінчується зухвалою втечею обвинуваченого.

А жінки, трохи оговтавшись, сіли пити чай і знайомитися. Зла на одна на одну вони не тримали, вони, що не дивно, стали ділитися один з одним досягненнями діток, спільними інтересами.

До ранку розійшлися кращими подругами. А блудного чоловіка вирішено було вигнати. Причому з двох сімей одночасно.

І дозволити братам і сестрам спілкуватися. І якось легко для них все це пройшло, адже знайшли вони підтримку. Одне в одному.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.