На Прикарпатті старшокласник побив до крові молодшого школяра через зачіску (фотофакт)

Неприємний інцидент траписвся у одній із шкіл міста Коломия. Семикласник жорстоко побив учня 4-го класу, про це написала мама хлопчика Лілія Чепіль.

“Ось так учень школи №4, 7-Б класу Гаврилків Влад побив мого сина учня 4 класу-просто не сподобалась зачіска(чуб-оселедець)Звідки така ненависть!?”Не турбуйтеся, чи стануть ваші діти багатими. Турбуйтеся, чи стануть вони людьми!”.Булінг-нова біда,яка підстерігає наших дітей!”, – написала жінка.

Люди в коментарях радять мамі не закривати очі на цей інцидент.

“Пишіть заяву, знімайте побої і нехай відповідає за свої вчинки! 7 клас то вже діти вищі й здоровіші за мене! Завтра йому може й пенсіонерка не сподобатись! Начудив нехай несе відповідальність за це! Бо тепер ростуть не діти а дітиська!”, – написала Маша Слизик.

“Директора притиснути, нехай він наведе порядок у школі, і привселюдно у дитини”то” попросить вибаченя на колінах”, -пише Natalia Tomenczuk.

Жінка пише, що син міг дати здачі, адже займається в спортивній секції, але дитина проти агресії.

“Мій син займається в секції східних єдиноборств і респект йому,що не дав здачі-є сила волі. Мій син нащадок свого батька-героя, який загинув захищаючи ваш спокій, мир!”, – написала мама школяра.

Жінка також додає, що наступного дня після інциденту до школи викликали батьків семикласника.

“Сьогодні зустрілись з батьками кривдника у директора у школі, на жаль Влад брехав і викручувався-батьки червоніли,але саме страшне-він не може пояснити свою Агресію!Він просто так побив мого сина-хотів бути крутим!Це його слова!А тепер -подумайте-ЗАВТРА ЦЕ МОЖЕ БУТИ НАСТУПНА ЖЕРТВА-ваша ДОЧКА або СИН!!!”, – пише жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.