“Частина дітей не прийшла на уроки, а батьки не знають як чинити дальше”: З’явились нові подробиці масового отруєння дітей у Дніпрі

У Головному управлінні Національної поліції у Дніпропетровській області підтвердили інформацію про подію з масовою кількістю постраждалих в одній зі шкіл Дніпра.

У прес-службі Дніпровської міської ради повідомили, що в лікарні доправлені 16 учнів.

“У стані середньої тяжкості діти перебувають у інфекційних стаціонарних відділеннях різних лікарень міста. Водночас до реанімації жодна дитина не потрапляла”, – повідомили у прес-службі.

“У нашому класі вчора у більшості дітей почалася блювота. Вранці продовжилося. Моя дитина в понеділок ввечері виблювала сосиски, і на цьому все минуло. Сьогодні багато хто з класу, кому було погано, провели тест на ротовірус – він негативний”, – розповіла мама одного з учнів Любов Сорокіна.

Також вона повідомила, що на погане самопочуття скаржаться не тільки діти, але й дорослі. За її словами, на місце виїхали профільні служби, які також перевіряють якість води у школі.

“Мені зателефонувала мати і сказала, що у брата сьогодні була блювота. Йому 25 років і вони живуть на Фрунзенському. До школи жодного відношення не має. Може справді вода…”, – розповіла Любов.

Батьки постраждалих повідомляють у соцмережі, що частина дітей не прийшла сьогодні на уроки.

“Дивлюся на сина і серце кров’ю обливається. У нас прийшло сьогодні шестеро дітей на уроки, інші в лікарні”, – написала у Facebook Наталія Ольховик-Понісько.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.