“Грізлі” з Івано-Франківська першим покинув популярне кулінарне шоу. ФОТО

Як вже повідомляв Михайло Галайчук з Івано-Франківська, який називає себе “Грізлі” взяв участь у популярному кулінарному шоу “МастерШеф”.
Кухар потрапив до двадцятки найкращих у шоу, проте у шостому випуску покинув його. Спочатку він отримав чорний фартух і боровся “за життя” у проекті.

Кулінари, які боролися за “життя” на проекті, повинні були приготувати не одну, а цілих три страви, пише “Сьогодні”. Першим стало експрес-завдання, яке визначало лідера. Це дозволяло йому вибирати своїм суперникам основний інгредієнт для приготування конкурсної страви.

Обмежений час і жорстка конкуренція змусили учасників працювати в умовах, максимально наближених до тих, що бувають на професійних кухнях. Аматорам треба було не тільки правильно і швидко приймати рішення, але і грамотно розподіляти завдання.

Автори найневдаліших страв отримували чорні прапорці, від кількості яких залежало, покине учасник проект чи ні. Найгірше з випробуванням впорався Михайло Галайчук – Ектор Хіменес-Браво порахував його страви надто примітивними. Учасник на прізвисько “Грізлі” погано збив білки для меренги, нафарширував звичайний помідор розтопленим шоколадом і подав смажені креветки в сирому ананасі. У підсумку судді вирішили, що Михайло повинен відправитися додому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.