На Прикарпатті невідомі жорстоко познущались з домашнього собаки (фото 16+)

На Прикарпатті невідомі жорстоко порізали собаку.

Про це повідомила власниця тварини. Жінка впевнена, таке з її собакою зробили навмисне.

“Люди не можу не висловити свої почуття злості! У нас в селі Старий Лисець в горішному кінці виявляється є садисти!!! Які безпощадно б’ють наче лопатою чи сапою тварин! Це вже не перша собака!!! То вухо то шия то спина…порізи наче хотіли зняти шкіру…Моя собака ніколи не з’їла ні гуски, ні курки. Ні яйця. Він гуляє собі, але ніколи чужих тварин не чіпає. Ця собака мирна, його знають всі в горішному кінці. Мої сусіди мають кури, гуси, які гуляють по моєму подвір’ї, але моя собака він ще жодної не з’їв!”, – пише прикарпатка.

Жінка обурена та не розуміє, як хтось міг так познущатись з тварини.

“Я не розумію якою треба бути жорстокою людиною щоб таке зробити. Ви лише погляньте, як ця мразь познущалася над моєю собакою!!! У нього верхній шар шкіри наддірваний! Наче скальп знімають!!! Наче хотіли шкіру зняти!!! Люди поміж нас є садист!!! Який таємно знущається над тваринами! Лише погляньте видно м’ясо! Ця тварь, яка це зробила може і людей так потім різати! Це не перший пес. В моїх сусідів лайку так само порізали!!! Мирну лайку! Ці пси мирні!!! А якась тварюка так познущалася!!! Я ростила 7років свого пса не для того аби одного дня якась сволоч таке зробила!!!”, – йдеться у дописі Ruslana Buchynska.

Нагадаємо, в Україні набув чинності закон №2120-VIII про посилення відповідальності за жорстоке поводження із тваринами, повідомляють на сайті Верховної Ради.

Кримінальний Кодекс України доповнено новою статтею “Жорстоке поводження із тваринами”. Передбачено, що знущання над тваринами, скоєні із застосуванням жорстоких методів або із хуліганських мотивів, каратимуть арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Читайте також  Спортсмени нагодували бездомну собаку і не підозрювали, до чого це призведе

Ті ж дії, скоєні у присутності неповнолітніх, каратимуть обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Знущання, скоєні з особливою жорстокістю, або якщо вони призвели до каліцтва або загибелі тварини, або скоєні групою осіб, каратимуть позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

До цього знущання над тваринами карали штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.) або арештом до шести місяців.

Крім того, до Кодексу про адміністративні правопорушення внесено зміни щодо посилення відповідальності за жорстоке поводження із тваринами. За це передбачено штраф у розмірі 200–500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3 тис. 400 грн – 8 тис. 500 грн) із конфіскацією тварини в разі необхідності.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.