В законопроект про легалізацію «евроблях» внесли скандальні поправки, що тепер чекати

Активісти, що представляють інтереси євробляхерів (а це перш за все громадська організація «АвтоЄвроСила»), обзаводяться своїми людьми у Верховній Раді. Як стверджують в компанії AUTO-Consulting, власники авто на єврономерах цього літа провели системну роботу з депутатами і готуються восени до масових акцій у Києві.

Так, за інформацією AUTO-Consulting, під час парламентських літніх канікул робочі групи, що представляють власників автомобілів на «єврономерах» провели ряд зустрічей з народними депутатами і обговорили з ними свою редакцію поправок до другого читання законопроекту №8487. Причому, поправки, на яких наполягають «євробляхери» досить суттєво змінюють первісну редакцію.

Депутати, з якими «попрацювали» активісти вже публічно схвалили ці правки. Це означає, що шанси успішного голосування поправок в редакції «АвтоЄвроСили» помітно зростають. Одна з поправок, про яку стало відомо — істотне зниження акцизів, запропонованих в першій редакції законопроекту.

Паралельно власники авто на єврономерах вже почали підготовку до акції протесту в Києві, яка буде проходити в день розгляду законопроектів у Верховній Раді. Як запевнили кореспондента AUTO-Consulting, цього разу у депутатів вже не вийде тягнути з таким важливим законопроектом.

При цьому «АвтоЄвроСила» має намір продовжити агітувати народних обранців, щоб забезпечити необхідні 226 голосів в потрібний день, — повідомляє AUTO-Consulting.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.