“У неділю різко стало погано”: Трагічно загинув 12-річний школяр. “Піднялась температура і він помер”

У селі Черкаська Лозова Харківської області помер 12-річний хлопчик. Про це виданню “Місто Х” повідомили жителі села. За їхніми словами, дитина померла від пневмонії.

“У неділю хлопчикові різко стало погано. Йому викликали” швидку “. Госпіталізовано його чи ні, не знаю. Але факт в тому, що дитина померла від пневмонії, яку лікар не зміг вчасно діагностувати”, – зазначила “Місто Х” мешканка села Черкаська Лозова.

У Харківській облдержадміністрації в коментарі по даному факту були небагатослівні. Але факт смерті хлопчика підтвердили.

“Дитина померла 9 лютого. Прибула на місце” швидка “лише зафіксувала факт смерті хлопчика, – розповіли” Місто Х “в прес-службі ХОДА. – На даний момент говорити про причини смерті не можемо, так як ще немає офіційного висновку судмедекспертизи”.

Як дізналися журналісти “Місто Х” з власних джерел в медичній сфері, за кілька днів до НП батьки дитини зверталися до лікаря, але симптоми у медика ніяких побоювань не викликали.

“У дитини був нежить, ГРВІ – нічого такого, що викликало б побоювання. Через кілька днів у хлопчика різко піднялася температура і він помер. Сім’я нормальна, дитина без будь-яких хронічних хвороб”, – зазначив співрозмовник.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.