На Прикарпатті чоловік убив свого дядька через телефон

Вдосталь випивши оковитої 35-річний чоловік та його 59-річний дядько почали сварку, а потім і бійку через мобільний телефон.

5 грудня минулого року в селищі Пнів сталася жахлива трагедія, яка призвела до втрати життя. Все сталося раптово і з безглуздих причин. 35-річний місцевий житель прийшов вдень до свого 59-річного родича та побачив, що той п’є оковиту з двома своїми друзями. Довго не вагаючись, чоловік забрав від дядька мобільний телефон, адже підозрював, що його так звані “друзі” по чарці обов’язково його викрадуть.

Вже вдосталь напившись, 59-річний дядько пішов до племінника відстоювати свою власність. Однак чоловік не збирався віддавати телефон і через це між ними виникла сварка, яка поступово переросла в бійку. Вже через декілька хвилин 35-річний чоловік вихопив ніж і вдарив ним у спину свого дядька, а сам втік.

З дому вибігла сестра злочинця і від побаченого зомліла, їі чоловік викликав швидку. Вже у лікарні нещасний помер, адже ніж пробив йому легеню. Нещодавно відбувся суд і 35-річного злочинця засудили на 5 років позбавлення волі, повідомляє головне управління Національної поліції області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.