Родичі підробили підпис дівчини і продали її квартиру

Не знаю як у вас, а у мене рідня така, що і ворогу не побажаєш.

У мене є квартира, яка мені дісталася від батьків — їх не стало, коли мені було 22 роки.

Так ось, тільки сталася біда з моїми батьками, то моя рідні — тітка, дядько і їхні діти — відразу почали претендувати на нашу квартиру, але їм нічого не дісталося.

Вони зробили вигляд, що немає так немає, але образу затамували.

Я закінчила фінансовий університет і пішла працювати в банк.

Рідня, як тільки дізналася, що я працюю в банку, давай мене просити, щоб я допомогла їм оформити кредити під низькі ставки.

Це у нас покладається тільки співробітникам банку, ось вони і хотіли, щоб я взяла кредит на себе. Але я, добре пам’ятаючи історію з моєю квартирою, їм відмовила.

Знову образа і рубець на серці товщиною у великий палець. Але мені це було все одно.

Тоді вони мене познайомили з хлопцем, він мені дуже сподобався, але випадково я почула, як він каже комусь по телефону:

«Та зачекай ви трохи, вона в мене закохалася, як кішка і зробить все, що я їй скажу. Скоро квартира буде ваша, не переживайте».

Я зробила вигляд, що нічого не чула і пішла на роботу. Попросилася затриматися на годину після обіду вдома, мені пішли назустріч і відпустили на половину дня.

Я купила замок, через інтернет знайшла майстра, який швидко поміняв замок в моїй квартирі, зібрала речі свого, так би мовити улюбленого, і виставила їх в під’їзд — якраз перед його приходом.

Він намагався мені зателефонувати, але я не брала трубку, а потім взяла і сказала:

Читайте також  Люди, якщо хтось з вас і досі дивується, чому українці так не люблять Порошенка. То просто подивіться на ці документи

«Слухай, друг! Ще не народився той, хто забере мою квартиру. Так що передай своїм друзям, що ти провалив справу.

І якщо ще раз побачу тебе біля своєї квартири, викличу поліцію. А ти знаєш, що тобі з нею бачитися не дуже добре.

Так що прощай, хлопчику».

Більше я не бачила його ніколи.

Мені було так прикро, що не можу вам передати: адже він мені дуже сподобався, і я вже подумувала про весілля. Видно, не доля.

Але я вірила, що в моєму житті буде все добре.

Я на роботі познайомилася з чоловіком, він був начальником безпеки нашого банку. Він кілька разів мене підвозив додому, а потім запропонував зустрічатися, але я не могла тепер повірити нікому.

Одного разу він запросив мене в кафе, я випила трохи вина, і все йому розповіла: про батьків, про квартиру, про родичів. І він мені тоді сказав:

«Мені від тебе нічого не потрібно в матеріальному плані, у мене все є. Мені потрібна тільки ти, я люблю тебе і хочу, щоб ти стала моєю дружиною».

Не знаю чому, але я повірила Міші і погодилася стати його дружиною.

Як тільки родичі мої дізналися, що я виходжу заміж, то почали Міші говорити про мене гидоти. Але він їм сказав, що якщо вони не заспокояться, то про це сильно пошкодують.

І ось весілля, я не запрошувала своїх родичів — навіщо, вони про мене гидоти говорять, а я повинна їх запрошувати на весілля? Не хочу.

Ми з Мішею поїхали у весільну подорож, були там місяць, а по приїзду я поїхала додому за речами. Але виявилося, що квартира моя вже продана і там живуть чужі люди.

Читайте також  Світлана не плaкала, однак було видно, що гopе її злoмило: маму не вибачила, в останню путь не провела

Я зателефонувала чоловікові на роботу і все йому розповіла. І тоді він через своїх знайомих знайшов нотаріуса, який оформляв угоду: виявилося, що мої родичі підробили мій підпис і продали квартиру.

Був суд, родичі віддали людям, які купили у них мою квартиру, гроші, а я повернулася додому.

Тепер я свою квартиру здаю, за цим стежить чоловік. Він мене оберігає від дзвінків і зустрічей з моїми родичами, боїться, щоб вони мене більше не образили.

Я зараз вaгiтнa, у нас в родині щастя і я дуже вдячна долі, що на моєму шляху зустрівся Миша — я за ним, як за кам’яною стіною.

А родичі більше мене не дістають ні квартирою, ні кредитами. Я поміняла свій номер телефону і його знають тільки ті люди, які мене не зрадять і не обдурять.

На чужий коровай рота не відкриєш, так я хочу сказати свою рідню.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.