Вона хотіла піти на аборт, але отримала знак згори, який різко змусив її передмати

У житті відбувається багато неймовірних речей, набагато більше, ніж у самих популярних фантастичних фільмах. Там і тут день за днем ​​ми маємо можливість переконатися, що дива все-таки існують. Просто потрібно прислухатися до свого серця… І наступна історія — найкраще тому підтвердження!

Моя колега завагітніла другою дитиною. Але радощі й прикрощі материнства вона вже пізнала: одна дитина у неї вже виросла, кар’єра йшла в гору, та й вона вже не зовсім «дівчинка» була… В результаті, вона довго роздумувала і вирішила все-таки перервати цю вагітність. І записалася на прийом до лікаря після роботи.

В той день наш системний адміністратор міняв всім паролі для входу в комп’ютери в офісі. Зазвичай він міняв їх сам увечері, користуючись генератором випадкових паролів (звичайна програма випадковим чином підбирає комбінацію букв і цифр). Він вибирав більш-менш нескладні паролі і видавав їх співробітникам. В результаті вранці під клавіатурою кожен з нас знаходив аркуш паперу надрукованим новим паролем.

Так ось, в той день, коли моя колега мала йти на аборт, під клавіатурою вона виявила свій новий пароль до комп’ютера. На невеликому паперовому квадратику вона побачила комбінацію букв «PLZMOMNO», і єдино вірний варіант розшифровки відразу пронісся у неї в голові — «Please Mom No» («будь ласка, мамо, ні»).

Такий знак тільки сліпий не помітить! Вона негайно зателефонувала до лікаря і сказала, що не прийде. А її дитинці вже пішов 5-й рік…

А ви що думаєте щодо цієї історії? Могло таке статися в реальному житті, чи все-таки гарна казка?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.