Через зовнішній вигляд: У центрі Києва молодики у військовій формі жорстоко побили дівчину-підлітка

У Києві на Контрактовій площі група молодиків напала на дівчину-підлітка. Причиною цього, ймовірно, став “неформальний” зовнішній вигляд потерпілої – фарбоване в яскравий колір волосся, футболка з принтом і значки рок-гурту.

Нападників було троє і вони були одягнені у військову форму. Батько постраждалої, Дмитро Дубицький, припустив, що вони можуть прикриватися відомими націоналістичними організаціями “Правий сектор” і “Національний корпус”, але не входити до їхнього складу. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Борці за моральність” причепилися з ідіотськими питаннями, зірвали з шиї кулон. Свідки обурилися і почали їх відтісняти. Один з покидьків вирвався і залив обличчя доньки з газового балончика, після чого всі троє втекли”, – повідомив Дубицький.

У той час, як очевидці надавали дівчині допомогу, один з нападників знову підбіг до неї і сильно вдарив у обличчя.

“Можна сказати, що від сильного пошкодження очей врятували контактні лінзи, інакше наслідки могли бути значно гіршими. Але хімічний опік є”, – переказав батько потерпілої.

Він також повідомив, що ці особи не вперше нападають на підлітків, які не подобаються їм своєю зовнішністю.

“У центральній частині Києва орудують відморозки (основні локації – Майдан і “Глобус”, Поштова площа, Контрактова площа), які регулярно ображають і б’ють підлітків. Приводом, як правило, стає зовнішній вигляд – хлопця можуть побити за чубок або “підкочені” штани, дівчину – за пірсинг або фарбоване волосся. Вже понад півтора роки я чую від доньки розповіді про це”, – зазначив Дубицький.

У коментарях до його посту користувачі написали, що теж були свідками подібних нападів.

“Ще локація – на Льва Толстого (площа в центральній частині Києва. – Ред.) вони теж пасуть. Мого сина рік тому вони побили і проломили череп”, – розповіла Олександра Тарасова.

Читайте також  Вчитель математики на перерві побив 11-річного школяра. Дитина у лікарні

“У нас із донькою була аналогічна ситуація на Хрещатику неподалік від “Глобусу” – написала в коментарях нардеп від “Народного фронту” Вікторія Сюмар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.