Євген Селезньов покинув «Кубань» – ЗМІ

Український футболіст Євген Селезньов розірвав контракт із російським клубом «Кубань». Угода була розірвана за згодою обох сторін.

4121d596d240dcf66152fc96d644c1881462822769

Новину повідомляє «Преса України».

Як повідомляють російські ЗМІ, український нападник Євген Селезньов розірвав контракт із краснодарським клубом «Кубань». Зроблено було це за обопільною згодою сторін.

Однак сам гравець відмовився давати будь-які коментарі щодо даної ситуації.

«Розумію, навіщо ви телефонуєте. Чи розірвав я контракт з Кубанню? Без коментарів. Що я можу сказати? Може, хтось запустив цю інформацію, я не знаю», – зазначив футболіст.

«Кубань» за три тури до закінчення чемпіонату Росії перебуває в зоні вильоту, відстаючи від зони перехідних матчів на 4 очка. За своє перебування у даному клубі Селезньов провів 9 матчів, в яких три рази відзначився у воротах суперника. Також, після переходу у російський клуб нападник більше не викликався у стан національної збірної з футболу.

Нагадаємо, один з найвідоміших футболістів нинішнього українського футболу, член збірної України з футболу Євген Селезньов сьогодні, 25 лютого 2016 року, підписав контракт з російським клубом «Кубань».

 

Джерело: http://uapress.info

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: