Відомий спортсмен застрелив дружину, а після наклав на себе руки

Професійний рестлер Чарльз Вільямс застрелив дружину, після чого покінчив життя самогубством. Про це повідомляє Sky News., передає Корупція.Інфо

Тіла подружжя виявила поліція, на яких ніяких інших пошкоджень, крім вогнепальних поранень, виявлено не було. На думку правоохоронних органів, рестлер спершу убив дружину, після чого скоїв суїцид.

52-річний атлет виступав здебільшого в незалежних промоушен. Він також брав участь в «темних матчах» під егідою Всесвітньої федерації реслінгу (WWF) – виступах, які не транслюються по телебаченню. Однак Вільямсу так і не вдалося стати повноцінною частиною компанії.

У 2007 році канадський рестлер Кріс Бенуа вбив дружину і дитину, після чого звів рахунки з життям. Тоді однією з причин події назвали депресію спортсмена, пов’язану з вживанням анаболічних стероїдів.

Раніше писали про те, що американська модель і колишній професійний реслер Селест Беріл Бонін стала жертвою хакерів. Про це пише британське видання The Sun.

Інтернет-шахраї зламали сторінку спортсменки, і виклали в мережу її особисті фотографії 10 річної давності.

Селест здобула популярність за виступами в WWE під псевдонімом Кейтлін (Kaitlyn). У 2007 році спортсменка виграла чемпіонат NPC John Sherman Classic Bodybuilding Figure and Fitness і стала п’ятою в Арнольд Класик. У 2007 році Кейтлін увійшла в п’ятірку кращих на Musclemania Superbody, а в 2008 році стала Міс Листопад у календарі Hardfitness Calendar.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.