На Прикарпатті спіймали п’яного водія автобуса, який віз пасажирів. ФОТО

Вчора близько 7 години ранку в Надвірній поліцейські спільно з представниками Укртрансбезпеки в області зупинили маршрутний автобус “Mercedes-Benz Sprinter”, водій якого перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння.

При спілкуванні з поліцейськими 40-річний водій, житель Надвірнянського району, відмовився пройти перевірку на алкотестері та в медичному закладі, добровільно зізнавшись, що дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські викрили його у Надвірній, щойно той з пасажирами виїхав по приміському маршруту сполученням “Надвірна – Камінна”, інформує СК ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Нетверезого шофера негайно відсторонили від керування та задокументували вказане адмінправопорушення, склавши стосовно нього протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції).

У протоколі в графі “пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності” водій письмово зазначив, що керував автомобілем та відмовляється від проходження огляду в медичному закладі, оскільки із допущеним правопорушенням згідний та вину свою визнає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.