Горе-матір вбила власну доньку, дізнавшись про її психічне захворювання

Не звертаючи увагу на безліч шокованих перехожих, Шакейла Денсон скинула свою 4-річну доньку з моста прямо в річку. Врятувати дівчинку намагалися свідки і поліція, але їм цього не вдалося. Про це передає Clutch.

У 4-річної дочки Шакейли діагностували аутизм, що, судячи з усього, і стало причиною вбивства. Поліцейські при розслідуванні виявили сторінку GoFundMe, яка була створена, ймовірно, самої жінкою дев’ять місяців тому.

На сторінка мати просила пожертвувати грошей дочки з аутизмом. Там же є фото сім’ї та підпис: “Моїй доньці ДжеХіре недавно діагностували аутичний спектр, моя мета – почати збирати на терапевтичне обладнання, а також на її майбутнє. Я також бачу інтерес в спілкуванні з іншими людьми, що живуть з аутизмом, і була б рада поділитися стратегіями і ресурсами, які я вже вивчила, щоб допомогти їм пережити день. Дякую, і я це ціную “.

Перед вбивством мати викрала сірий Nissan Altima з автосервісу неподалік від її будинку. За викрадення автомобіля їй висунули окремі звинувачення.

Поліція практично відразу ж прибула на місце злочину і заарештувала жінку. Шакейлі Денсон пред’явили обвинувачення у вчиненні кримінального злочину першого ступеня і жорстоке поводження з дітьми з обтяжуючими обставинами.

Водолази кілька годин прочісували річку Хіллсборо перш, ніж змогли знайти потонула дівчинку. Тіло дитини відразу ж відвезли в лікарню Святого Йосипа, де лікарі констатували смерть. Незабаром буде проведено розтин, який визначить офіційно причину загибелі дитини. Мати дівчинки все ще перебуває у в’язниці.

Аутизм – це розлад психічного розвитку людини, яке проявляється в небажанні контактувати із зовнішнім світом, порушеннях мови, стереотипній поведінці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.