“Істерично кричав та кликав на допомогу”: Одіозна суддя побила і вигнала з дому 6 – річного сина подруги

21 липня на вул. Планетній у Дніпрі жінка побила і вигнала з квартири 6-річного хлопчика. Дитину їй на піклування залишила подруга.

Як повідомили мешканці будинку, близько опівночі в під’їзді почала істерично кричати дитина і кликати на допомогу.

“Я вибіг побачив відчинені двері квартири, там стояла жінка. По звуку мені здалося, що вона вдарила дитину, але я не міг розгледіти, тому що в під’їзді було темно. Я точно побачив, що вона його випхала ногою з квартири. Я побіг додому, щоб викликати “швидку” і поліцію. Дитина потім спустилася на поверх нижче і сиділа у нас під дверима. Ми стали разом з ним чекати приїзду служб”, – розповів очевидець.

Коли поліцейські прибули на виклик, вони побачили хлопчика, одягненого в одні шорти, без взуття і з синцями на тілі. Патрульні стали дзвонити в двері жінці, але та не відкривала близько 10 хвилин. Коли вийшла, сказала, що нічого не знає про те, що трапилося і до дитини не має ніякого відношення.

“Вона стверджувала, що є суддею і ми попросили її пред’явити документи. Жінка справді виявилася суддею Амур-Нижньодніпровського району. Вона плуталася в поясненнях і заперечувала свою провину, говорила, що хлопчик втік сам. При цьому, жінка не могла пояснити, звідки в її квартирі були дитячі речі. Також громадянка була з явними ознаками алкогольного сп’яніння “, – каже інспектор патрульної поліції 1-го батальйону Павло Юрченко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.