Поблизу Тернополя застрелили 37-річного чоловіка з Івано-Франківщини (ФОТО)

Поблизу Тернополя у лісосмузі правоохоронці виявили тіло 37-річного чоловіка, жителя Івано-Франківської області.

Повідомлення про звуки, схожі на постріли в полі села Біла, що поблизу Тернополя, надійшло на лінію “102″ 3 лютого близько 19:35.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції. При огляді території правоохоронці побачили людину з вогнепальним пораненням голови, а вдалині невідомого чоловіка, який намагався втекти. Останній перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його піймали та викликали на місце злочину слідчо-оперативну групу.
Загиблий – житель Івано-Франківської області, 1982 року народження.

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили “святкування” в лісопосадці приміського села. Звуки, схожі на постріли, люди почули вже близько 18:30.

На місці злочину валялося чотири вистріляних гільзи від мисливської гладкоствольної рушниці. Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

При огляді місця події з’ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Що сталося насправді, з’ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.