У 14-річного франківця стався рецидив. Лікарі оцінили життя хлопчика у шість мільйонів

У 14-річного Дмитрика Качкана з Івано-Франківська три роки тому виявили рак крові. Після лікування хвороба відступила, проте нещодавно в хлопчика стався рецидив.
Його мати, яка після загибелі чоловіка одна виховує двох дітей, просить всіх небайдужих допомогти зібрати гроші для сина, пише Бліц-Інфо.

“Знаєте я вчора вперше злякалась за сина…що втрачу його назавжди….все лікування я була поряд і моєї віри і сили вистачало на двох….я знала все буде добре…Я казала:’ Боже він має жити!…Ти не можеш його в мене забрати!’ Але вчора я вперше довірила сина у руки Божі…..Нехай буде воля твоя! Син в комі…..він стільки терпить….все тіло понівечене….весь в трубках…не рухається….Він так замучився страждати… Коли я вранці прийшла доторкнулась до нього… Він здригнувся….Він чує мене….Він ще бореться… Є шанс, що все буде добре! Син вранці розбудив мене….’Мамо…мамо молися за мене! Я відчула ніби він поряд! Я буду боротися! Чуєш сину….до кінця!”, – написала мама Галина Качкан.

В загальному, життя Діми польські лікарі оцінили приблизно у 6 млн гривень…

“В євро – це 4 блоки хімії по 20 тис євро кожний + пересадка кіткового мозку 115 тис євро = 197 тис €. Чи це багато для мами, яка сама виховує 2-х дітей? Так, ця сума є просто недосяжною…”, – йдеться у спільноті “ШАНС НА ОДУЖАННЯ”.

Дійсний Номер рахунку Приватбанк для допомоги:

грн 5168 7573 6801 8737 Галина Качкан
$ 4149 4978 4632 2834
€ 5457 0822 8164 4794

P.S. старий номер не дійсний, бо закінчувався термін дії карточки!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.