Боже, не люди, а звірі! Ціле селище накинулось на родину. Там же діти. На очах сльози

В одному з сіл Буковини, стався шокуючий випадок – сім’я Думанских повернулася з Китаю, де зараз лютує коронавірус, а їх “ізолювали” односельці через страх, що люди приїхали хворі. Хоча, скоріше, це люди самі себе ізолювали і вирішили не виходити з дому, адже зіткнулися з агресією місцевих жителів.

Виявилося, що мама Галина Думанська з хворим на ДЦП 4-річним сином Назаром щороку літає в Китай на обстеження. Так було і цього разу, але сім’ї довелося повернутися через коронавірус. Жінку з дитиною кілька разів перевіряли лікарі ще там, якби вони заражені – вилетіти не змогли б. А коли повернулися, всю сім’ю почали цькувати односельці, змусивши людей не покидати будинок. За словами Галини, в селі почали цькувати навіть її старшу доньку, яка не літала в Китай.

Ще більше людей перелякали медики, які в захисних костюмах і масках приїжджали брати кров на аналізи у членів сім’ї Думанских. Після цього агресії стало ще більше.

“Телефон був червоний, у мене паніка. Директор школи каже – приходять батьки з цього класу, плачуть, тому що пустили дівчинку, у третьому класі дівчинка. Забирають дітей”, — розповіла староста села Валентина Дудчак.

Галина з дітьми вже два тижні не залишає свій будинок, їх “двотижневий” карантин повинен закінчитися у понеділок, 24 лютого. Що примітно, сім’я понад тиждень чекає на результати аналізів. Тим часом староста не дозволила після завершення терміну ізоляції виходити на вулицю. За її словами, карантин оголошується на 30-40 днів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.